You are currently viewing Propozycja pysznego jedzenia na wynos

Propozycja pysznego jedzenia na wynos

Prowadzę swoją knajpkę, która zajmuje się przygotowywaniem potraw, oraz rozwożeniem ich. Specjalizuję się tym samym jedzeniem na wynos. Zrobiłam nawet specjalne menu, dzięki któremu klienci wiedzą, co przygotowywane jest w mojej knajpie. Utworzyłam do tego też specjalną stronę internetową, na której zamieściłam te menu. Dzięki stronie ludzie mogą składać zamówienia.

Oferta jedzenia na wynos

pyszne jedzenie w gdańsku na dowózChciałam, aby moje jedzenie było atrakcyjne dla klientów. Sama chciałabym otrzymywać dobrej jakości jedzenie zamówione na wynos. Chcę, aby klienci postrzegali moją knajpę, jako dobrą restaurację, serwującą dania na wynos. Moją knajpę można znaleźć, wpisując w wyszukiwrace internetowej: pyszne jedzenie w gdańsku na dowóz. Serwuję różnego rodzaju potrawy. Nawet przyjmuję propozycję klientów na dania. Zawsze liczę się ze zdaniem klientów. Prowadzę też stronę internetową, na której zamieszczam zdjęcia potraw, a także sposób pakowania żywności tak, by osoby zamawiające, wiedziały co kupują i co będą jeść. Proszę ich także, aby zostawiali opinie na temat skosztowanych potraw, dzięki temu inne osoby, które zajrzą na moją stronę, mogą je przeczytać i jest to dla nich weryfikacja naszych usług. Ceny ustalam indywidualnie, w zależności od tego, co zamawiają klienci. Czasami zdarza się ta, że ktoś nie chce surówki, albo prosi na przykład o dodatkowe frytki. Staram się zawsze jakoś ładnie komponować potrawy tak, by estetycznie wyglądały na talerzu. Chcę, by ludzie mogli delektować się nie tylko smakiem, ale także wyglądem potrawy. Kupuję oczywiście wysokiej jakości składniki, od zaufanego dostawcy tak, by potrawy przygotowywane przez moich kucharzy były świeże i dobrze smakowały. Dostałam dzisiaj bardzo dużo zamówień. Zazwyczaj moi klienci muszą czekać maksymalnie godzinę na posiłki, ale tak jest tylko w przypadku potraw dwudaniowych. Jezeli chodzi o jednodaniowe posiłki, to czas oczekiwania to maksymalnie pół godziny.

Klienci czasami dzwonią, by pochwalić moją knajpę, że dobrze gotujemy, a potrawy wyglądają apetycznie. Moja knajpa ma być alternatywą dla restauracji. Cieszę się, że aż tak podoba im się moja oferta, a co za tym idzie smaki potraw. Mam na uwadze, by dbać o należytą dostawę potraw do klienta, dlatego zatrudniłam dobrego kierowcę, który przywozi potrawy do klientów w dobrym stanie.